Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

το αυγό του φιδιού τρίζει επικίνδυνα

κυκλοφορούν ανενόχλητοι κυνηγοί κεφαλών...
θθ
το σκίτσο είναι του Enki Bilal


Με σχέδιο ή χωρίς, τις τελευταίες μέρες η κατάσταση νιρβάνας που ζει η μικρή , ανέμελη τροϊκανική Δημοκρατία μας και οι πειθήνιοι υπήκοοι-ελληνικής ως επί το πλείστον καταγωγής, να υπενθυμίσω- φαίνεται να διαταράσσεται:

"Ο Γιάννης Καφκάς, ο 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό της Νίκαιας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού οι γιατροί διέγνωσαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, η εγχείρηση του για πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα, διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη."

"Ένας 21χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, δεχόμενος επίθεση με μαχαίρι από άγνωστους, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια. Αφού τον μαχαίρωσαν, τράπηκαν σε φυγή. H Ασφάλεια Αττικής διερευνά και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας Έλληνα 44χρονου, συζύγου εγκυμονούσας, κοντά στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, κατά την απόπειρα ληστείας."

"Τρεις βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι, προχθές το βράδυ, στην αυλή μονοκατοικίας που μένουν τρεις Πακιστανοί στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Οι μολότοφ ανεφλέγησαν με αποτέλεσμα να καεί μόνο ένα κάθισμα στην αυλή καθώς οι αλλοδαποί πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά."

"Συνολικά 15 τραυματίες, οι 13 από τους οποίους μετανάστες έχουν μεταφερθεί ως το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρουν τραύματα από ξυλοδαρμό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για αρκετούς Κινέζους που φέρουν τραύματα από μαχαιριές στους γλουτούς. Οι άντρες των ΜΑΤ «συμβουλεύουν» τους αλλοδαπούς να αποφεύγουν να περάσουν από το σημείο της συγκέντρωσης."

"Ακροδεξιοί σταμάτησαν σήμερα διερχόμενο λεωφορείο κατέβασαν τους αλλοδαπούς επιβάτες και τους ξυλοκόπησαν άγρια, κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 44χρονος ."
τα κείμενα είναι από το tvxs
"...The volatile Molotov says:

PSSST...

HEY CHICO WE GOT A MESSAGE FOR YA... SI...

VAMOS VAMOS MUCHACHO

FROM ALPHABET CITY ALL THE WAY A TO Z, DEAD, HEAD

Go straight to Hell, boys

Can you cough it up loud and strong

The immigrants

They wanna sing all night long

It could be anywhere

Most likely could be any frontier

Any hemisphere
No man's land
Ain't no asylum here
King Solomon he never lived round here"


2 σχόλια:

  1. Για μια ακόμη φορά πολύ καλή δουλειά φίλε.
    Ακόμα καλύτερο το τελευταίο σου σχόλιο για blogger. Αυτό ήταν η αφορμή να γράψω και να πω σε όλους πως back up δεν χρειάζονται μόνο τα αρχεία αλλά και τα blog. Γιατί να πάει χαμένη μια δουλειά από μια αστοχία της google?
    Όπως βλέπεις σε παρακολουθώ -))))))
    Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ φίλε (και για τη συμβουλή )

    ΑπάντησηΔιαγραφή